Dildo – Recensera sexbutiker hos oss

Hos dildolistan.se hittar du många sexbutiker

Dildo , nej! Dildolistan.se – Nu har vi lanserat hemsidan, äntligen! Det har tagit många timmar för oss här bakom siten. Allt från design till texter och research om butikerna. Vi hoppas verkligen att ni gillar den. Syftet med dildolistan.se är att den ska hjälpa alla att välja rätt sexbutik. Vi vill få till en liten community som efter sina köp vill dela med sig om de har varit nöjda med upplevelsen eller inte. Självklart är alla inlägg helt anonyma. Är du ute efter en dildo? BDSM prylar? eller helt enkelt en fingervibrator? Då vill vi att du ska kunna vända dig till våran hemsida för att leta efter den butik som har skött sig bäst. Våran hemsida kommer aldrig att fungera så bra som vi vill att den ska göra utan er hjälp. Vi hoppas därför att ni kommer ihåg oss även efter att ni handlat så att ni kan komma tillbaka och lämna en recension.

Vi passar på att lämna en liten bildlänk här neden för er som är sugna på att handla dildos. Vuxen.se har ett stort utbud!

Dildo

Klickar ni på den här bilden kommer ni direkt till Vuxen.se.s sida för dildos!

Besök sidan när du vill!

Vi kommer alltid att ha öppet! inga konstigheter. Eftersom vi är en hemsida så kommer vi alltid finnas där för dig. Som stöd inför ditt köp. Läs på vad andra har tyckt om de olika butikerna och välj där efter. Vilken sida är mest diskret? Vem hamnade på ICA med en stor dildo i handen? Vems sambo ifrågasatte kontoutdraget på det gemensamma kontot, när det egentligen skulle vara en överraskning till helgen? Vi ser så klart gärna att ni delar med er av lite allt möjligt! Vem vet, ni kanske till och med har tips om speciella produkter?

Dildo, analplugg, vibratorer, rabbits, piskor?

Kärt barn har många namn. Men växer vi så det knakar så vill vi gärna utveckla sidan och kanske börja gå in mer mot specifika produkter. Kanske utmärkelser för olika butiker så dem kan tävla om sexentusiasternas pris? Allt hänger på att ni hjälper till. Vi har många intressanta idéer för framtiden! Tack för att du besökt oss. Vi hoppas som sagt att just du delar med dig av upplevelsen så att vi kan få igång den här sidan.

Eftersom det här är vårt första inlägg så tänkte jag lista alla butiker vi har lagt upp på sidan än så länge.

Här kommer dem: