Prova strap-on

Vad är en strap-on?

Många kanske har hört begreppet strap-on nämnas? Det finns många ord i sexleksaksvärlden som är svåra att ha koll på, därför tänkte vi på Dildolistan.se hjälpa till genom att börja förklara några av dessa ord!

En strap-on är alltså en slags dildo som sitter monterad på ett bälte vilket man kan sätta på sig. Strap-ons används oftast av kvinnor för att på så sätt kunna penetrera sin partner oavsett kön.

Strap-on dildo utseende

Så här kan en strap-on se ut

En bra sak att tänka på är som vanligt när det gäller penetrerande leksaker, mycket glidmedel är att rekommendera. Det går också att använda kondomer på leksaker vilket också hjälper till att hålla leksaken ren. Man ska undvika att använda en dildo analt och sedan vaginalt utan att tvätta den då bakterierna kring och i analen kan skapa infektioner och virus vaginalt. En snabb-tvätt eller en ny kondom på leksaken när man byter hål kan därför göra underverk även om det kan tyckas vara jobbigt mitt i den heta stunden.

Andra varianter

Det finns även andra sorters strap-on dildos. De två vanligaste skillnaderna är att då att vissa är gjorda för att spännas fast på andra delar av kroppen. Till exempel över ansiktet/munnen för att på så vis kunna tillfredställa någon med penetrerande sex med hjälp av ansiktet. En annan variant kan vara att att bältet inte bara har en dildo som sticker ut, utan även en som sticker inåt. Då kan båda parter få penetrerande stimulans samtidigt.

Var kan man köpa en strap-on?

På Dildolistan.se kan recenserar vi såklart butiker som säljer strap-ons. Här är några förslag på dessa olika:

Dildolistan.se

Vi på dildolistan.se vill verka som ett stöd för konsumenter som ska handla sexleksaker. Vi är tacksamma om du vill recensera butiken du har handlat dina sexleksaker ifrån på vår sida för att hjälpa andra människor som letar efter bra sexleksaker på nätet. En snabb kommentar och ett betyg räcker gott och väl!